Skip to main content

Bent u mkb-ondernemer en wilt u andere ondernemers helpen in de transitie naar duurzame ontwikkeling? Meld dan uw initiatief aan!

Diensten en maatwerk

Diensten

Nulmeting

MKB Circulair stelt eerst uw persoonlijke ambities vast met onze nulmeting

De nulmeting bestaat uit een reeks vragen over circulaire ambities met MT, verschillende medewerkers en/ of HR. De uitkomsten geven een helder beeld van de transitiestatus van uw organisatie en inzicht in duurzame verbeterwensen en -mogelijkheden. Praktisch en toegespitst op uw wensen en als opmaat voor de visieontwikkeling.


Visieontwikkeling

Meer informatie volgt

Sustainable imapct- en effectmeting

Meer informatie volgt

Maatwerk

Kundig in Bedrijf

Kundig in Bedrijf

Procesbegeleiding in bedrijfskunde

Mkb-ondernemers die mvo willen nastreven, geven een signaal af dat ze geld willen verdienen, maar wel binnen bepaalde morele randvoorwaarden. Het belangrijkste hiervan is dat de mkb-ondernemer niet alleen streeft naar winst (profit), maar ook actief bezig is met mensen (people) en de leefomgeving (planet).

De mkb-ondernemer is bewust welke impact zij hebben op mens en milieu en gaat op zoek naar een goede balans tussen de drie onderdelen.

Met mvo als focus, richten mkb-ondernemers zich actief op het toevoegen van waarde aan de samenleving. Mvo is geen doel. Het is een proces om het constant beter te doen.